fbpx

Vi søker seniorrådgiver

By 24. august 2017Ukategorisert

senior

MSLGROUP er et PR-drevet kommunikasjonsbyrå. Vårt fokus er på skarp innsikt, målrettet kreativitet og gjennomføring på tvers av alle kanaler. Vi skaper verdi for våre oppdragsgivere ved å kombinere vår forståelse av samfunn, marked og forretning. Vi påvirker samfunnsdebatten gjennom integrerte kampanjer, tradisjonell PR og innhold/drift av digitale kanaler. Som del av Publicis Communications samarbeider vi med flere av Nordens fremste PR- og reklamebyråer. I våre kontorer vis-a-vis Stortinget er vi 10 rådgivere.

MSLGROUP søker etter sulten og erfaren kommunikasjonsrådgiver, som er klar for å ta en stor rolle i vårt byrå. Vi søker deg som har minst fem års erfaring fra byrå, mediehus eller kommunikasjonsavdeling. Du har en god samfunnsforståelse og stor faglig nysgjerrighet, og kan vise til sterke resultater fra tidligere arbeidsforhold.

Vi forventer at du er en god strateg som kan gi tydelige og begrunnede råd til våre kunder, også i krevende situasjoner. Du har god forståelse av tradisjonelle og moderne mediers virkemåte, og hvordan samfunnsagendaen settes. Du har mange ideer til hvordan våre kunder kan styrke eget omdømme gjennom å påvirke samfunnsdebatten. Du har svært god formuleringsevne på norsk og engelsk og innbyr til tillit.

Rollen rapporterer til administrerende direktør og medfører betydelig kunde- og salgsansvar. Til gjengjeld vil du få en sentral rolle i byrået, konkurransedyktige betingelser og sjeldent hyggelige kolleger.

Søknad og CV sendes til vår HR-direktør Cathrine Toubal Søderman, cathrine.toubalsoderman@mslgroup.com.

Frist 25. juni, men søknader behandles fortløpende.

Spørsmål til stillingen kan rettes til administrerende direktør Rolf Aaneland

rolf.aaneland@mslgroup.com, tlf: 932 54 752


OM STILLINGEN

Adresse: Oslo

Stillingsbrøk: 100 %

Stillingstittel: Seniorrådgiver

Arbeidsforhold: Fast