fbpx

Gjone til MSL

By 22. februar 2018Ukategorisert

Charlotte Gjone er ansatt som ny rådgiver i MSL, og styrker byråets satsing innenfor strategisk rådgiving. Hun får blant annet ansvaret for mediehåndtering og topplederkommunikasjon. Gjone kommer sist fra Apeland.

Som Strategy Director i MSL vil Gjone få ansvar for selskapets tilbud innen strategisk posisjonering og mediekontakt. Gjone startet i MSL 1. februar.

– Å komme til et miljø med så mye energi og entusiasme som MSL har vært en stor opptur. Jeg liker ambisjonene og opplever at MSL er ledende i å utvikle kreative løsninger også innen strategisk kommunikasjon. Dette er en gjeng man får energi av å jobbe med, sier Gjone.

Også i MSL er de begeistret over sin nye kollega.

– Charlotte har en sjelden kombinasjon av strategisk forståelse, masse drive og lang erfaring som rådgiver. Som rådgiver tør hun å stille de riktige spørsmålene, og er allerede i full gang på flere av våre største kunder. Med erfaring fra både ideell, offentlig og privat sektor deler hun mange av MSLs interesse og forståelse for komplekse interessentlandskap, sier Rolf Aaneland, administrerende direktør i MSL.

Byrået som sitter i Stortingsgaten har hatt en meget travel start på det nye året.

– Vi har hatt en veldig sterk utvikling den siste tiden, med jevnt tilsig av nye spennende oppdragsgivere. Vår suksessformel er å tilby små flerfaglige team som sitter tett på kunde og problemstilling. Dette opplever vi at mange setter pris på, som et alternativ til de store byråene. Vi kommer til å gjøre flere ansettelser i 2018, som vil styrke oss ytterligere, uttaler Aaneland.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Rolf Aaneland

Tlf: 932 54 752

Rolf.aaneland@mslgroup.com