fbpx

Music is King resulterte i stortalent

By 23. mars 2018Ukategorisert

Sommeren 2017 ble Burger King stolt sponsor av VG Lista for aller første gang. Vi i MSL utformet en særegen kampanje, hvor et sentralt element var Music is King – sommerens store musikkonkurranse. Konkurransen ble preget av en mengde gode innslag og til slutt gikk Andreas Hansen seirende ut av konkurransen.

Den 16. mars 2018 slapp han sin ettertraktede debut singel «Got My Heart» under artistnavnet Africanchild. I låten har han med seg sin 17 år gamle lillesøster på vokal og han står selv for hele produksjonen og låtskrivingen. Africanchild har hjulpet flere andre artister tidligere og har til sammen over 1 000 000 streams på Spotify gjennom prosjekter han har bidratt på. Nå er det endelig hans egen tur til å slippe musikk og det gjør han med et smell!

Etter Music is King har han blitt omtalt på P3, han har varmet opp for Enrique Iglesias og på Spotify er han for øyeblikket innehaveren av førsteplassen på Norway Viral Top 50.

Lite visste vi at vi skulle finne et så stort talent og at kampanjen vår skulle resultere i en så bra låt!