fbpx

Flere kvinner til MSL-ledelsen

By 17. april 2018Ukategorisert

Kommunikasjonsbyrået MSL har ansatt nok en seniorrådgiver, og utroper seg selv til vinneren i overgangsmarkedet for kommunikasjonsrådgivere.

 For to måneder siden kom Charlotte Gjone til MSL fra Apeland. Nå har Maren Synnevåg, tidligere kommunikasjonssjef i eiendomsmeglerkjeden Partners også meldt overgang til byrået i Stortingsgata.

– Vi har et bra driv, og da får vi også de beste hodene. Maren har erfaring både som journalist og kommunikasjonssjef og har håndtert svært krevende situasjoner innenfor eiendomsbransjen de siste åtte årene. Hun representerer en kombinasjon av faglighet og energi som gjør at hun kan skape magi for våre oppdragsgivere, sier Rolf Aaneland, byråleder i MSL.

MSL ser at stadig flere av kundene trenger både strategiske og digitalt operasjonelle krefter i merkevarebyggingen.

– Jeg har merket meg den spennende utviklingen i MSL og ser at byrået gir store muligheter til både å være kreativ, samtidig som man får lede store strategiske prosesser.  Kundene våre må hele tiden tenke nytt i markedskommunikasjonen og hvordan de kan utnytte digitale kanaler.  Å jobbe med så mange dyktige kommunikasjonsrådgivere med ulik erfaring er litt som å være tilbake i avisredaksjon, man må være «på» til enhver tid og ha evne til å hive seg rundt, sier hun.

Aaneland er svært fornøyd med å ha fått med seg to erfarne kvinner i ledelsen.

– Vi er svært fornøyde med disse signeringene, og jeg mener at den erfaringen og innsikten Maren og Charlotte har, gjør oss bedre rigget for fremtidig vekst. Markedet vårt er i stor endring. Den gjennomsnittlige kommunikasjonsavdelingen er betydelig mer kompetent og har større kapasitet enn før. Dette stiller helt nye krav til rådgivere og at vi må drive byrå på våre kunders premisser. Vi skal være byrået for de smarte kundene, sier Aaneland.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Rolf Aaneland, rolf.aaneland@mslgroup.com, tlf: 932 54 752