fbpx

MSL-kampanje nominert til global pris

By 22. november 2018Ukategorisert

MSL er nominert til årets globale kampanje i kategorien Not for Profit med sitt bidrag til Stiftelsen Rettferd for Taperne. ICCO Global Awards er den internasjonale foreningen for kommunikasjonsbyråer hvor globale kampanjer verden over blir evaluert hvert år.

Vi er ekstremt stolte av å ha blitt nominert til en av årets globale kampanjer av ICCO Awards. Nivået vet vi er høyt, så det er en fryd å bli anerkjent som en kampanje som har utmerket seg globalt i 2018. Nå får vi bare krysse fingrene på at dette går i havn. Det hadde vært utrolig gøy, sier Managing Director Rolf Aaneland.

 

Stiftelsen Rettferd for Taperne jobber for å skape mer oppmerksomhet rundt de aller mest utsatte i samfunnet. MSL utviklet og gjennomførte en emosjonell kampanje som fremstilte hvordan mobbing egentlig føles. Kampanjen ”Du er aldri alene” ble svært vellykket, og filmen fikk enormt mye respons med spredning langt utover landegrensene. Filmen ble også vist på TV2s reklamefrie dager.

I kjølvannet av kampanjen fikk Stiftelsen Rettferd for Taperne flere henvendelser og møter med beslutningstakere for å forbedre situasjonen for de som blir mobbet i skolen.

Kampanjen ble også plukket opp av en Emmy-vinnende regissør i USA. Resultatet av dette har ført til at filmen har blitt benyttet av et anti-mobbe prosjekt i USA kalt the Bully Project.

Stiftelsen Rettferd for Taperne from MSL Norway on Vimeo.

Filmen er laget i samarbeid med Friksjon Film