Vi søker rådgiver i bærekraftskommunikasjon

By 18. juni 2019Ukategorisert

Mange av våre oppdragsgivere har gode løsninger på fremtidens utfordringer, som de ønsker hjelp til å løfte frem i offentligheten.

Derfor søker MSL nå etter en seniorrådgiver innen bærekraftskommunikasjon.

Seniorrådgiver – Bærekraftskommunikasjon

Vi søker en rådgiver som skal lede vår satsing innen bærekraftskommunikasjon. Stillingen er plassert i MSL, men vil ha ansvar for å utvikle fagområdet på tvers av alle byråene i Publicis Norge. Du må trives med salg og relasjonsbygging, og være en god betrodd rådgiver for et bredt spekter av kunder. Din oppgave blir å utvikle kommunikasjonsstrategier og tiltak som gjør våre kunder ledende i møte med fremtidens utfordringer.

Den ideelle kandidaten har:

  • Erfaring med kommunikasjon av komplekse bærekraftsspørsmål, og kan vise til gode resultater fra tidligere arbeid
  • Relevant erfaring fra næringsliv, byrå, politikk eller organisasjonsliv
  • Sterk kommersiell drive og evne til å se gode kombinasjoner av sunn forretning og bærekraft
  • Et brennende ønske om å drive forretningsutvikling på tvers av Publicis’ byråer i Norge
  • Erfaring og/eller nettverk i politikken og media
  • Fremdragende kommunikasjonsegenskaper, både på norsk og engelsk
  • Forståelse av operativ kommunikasjon, herunder sosiale medier, mediahåndtering, innholdsmarkedføring og PR.

Stilling rapporterer til daglig leder i MSL.

 

Om oss:

MSL er PR- og kommunikasjonsbyrået i Publicis i Norge. Sammen med våre søsterselskap Kitchen, Starcom, Zenith og NewWork utgjør vi landets ledende gruppering av reklame-, media- og PR-byråer. Sammen jobber vi under mottoet «Power of One». Vi representerer mange av landets største selskaper og annonsører, og har spesialkompetanse innen strategi, kreativitet og gjennomføring av kommunikasjonskampanjer for våre oppdragsgivere. Vi er innsiktsbaserte og har egne fagavdelinger innen datadrevet analyse, innholdsmarkedsføring og performance marketing.

MSL er et strategisk og kreativt PR-byrå som skaper konkurransefortrinn gjennom deltakelse i den offentlige samtalen. Vi er 8 rådgivere og sitter i inspirerende lokaler sentralt i Oslo, og arbeider med et bredt sett av oppdragsgivere fra privat, offentlig og ideell sektor.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Rolf Aaneland, Managing Director MSL, 932 54 752

Stein Henning Larsen, Rådgiver Norselection, 900 19 898