AutoGear velger MSLGROUP

bilde-autogear

Det norske teknologiselskapet AutoGear har valgt MSLGROUP som kommunikasjonsbyrå etter en byråkonkurranse. AutoGear er Norges raskest voksende leverandør av elektroniske kjørebøker, og nå har MSLGROUP fått oppgaven med å sørge for at nordmenn får full kjøregodtgjørelse. 

AutoGear er et ambisiøst norsk teknologiselskap som har som misjon å gjøre kjøregodtgjørelse enklere for folk flest. Kjernemålgruppen er selvstendig næringsdrivende, frilancere og ansatte som bruker privat bil i jobbsammenheng.

– Reiseregninger og kjøregodtgjørelse er noe av det kjedeligste man driver med. Derfor gleder vi oss til å fortelle historien om AutoGears løsninger, som gjør det hele til en lek. I tillegg er dette en spennende norsk teknologibedrift som har et stort potensial både i Norge og internsjonalt, sier Rolf Aaneland fra MSLGRPOUP.

AutoGear er fornøyd med valget og stilte store krav i sin byråkonkurranse.

– Kommunikasjon og PR er viktig for oss, og mediemarkedet er i rask utvikling. Derfor så vi etter en effektiv partner som kan utfordre oss. Som teknologibedrift er vi først og fremst opptatt av å lage brukervennlige produkter, men nå gleder vi oss til at flere skal få vite om dem, sier Annar Bøhn, daglig leder i AutoGear.

Verdensledende teknologi

AutoGears produkter baserer seg på GPS- og sky-løsninger som gir brukeren rapporter som kjørelengde, bompasseringer og beregner kjøregodtgjørelse etter riktige satser. Men teknologien har også et mye større potensial.

– Biler er også i ferd med å bli en del av «Internet of Things», og bilprodusentene vil åpne opp for at tredjeparter kan utvikle applikasjoner til bilene sine på samme måte som det har skjedd med mobiltelefoner. Dette markedet er vi godt posisjonert for å bli en del av. Vår teknologi gir løsninger på en del av utfordringene som oppstår når urbane forbrukere skal dele på biler, og frie yrker der grensene mellom privat og arbeid viskes ut. Flere ledende produsenter har allerede fattet interesse for vår teknologi, sier Annar Bøhn.

Vil du lese mer om AutoGear, besøk www.autogear.no, et system som er perfekt for alle som kjører privatbil i jobben.

Vil du vite mer om hvordan MSLGROUP kan bistå din bedrift med innholdsmarkedsføring, ta kontakt med Rolf Aaneland, rolf.aaneland@mslgroup.com eller telefon 932 54 752.

Back to Top