Lederskifte i MSLGroup Norge – Rolf Aaneland tar over etter Kjersti Oppen 

Rolf Ellingsen Aaneland tar over som ny leder for MSLGroup

29/3/2017

Rolf Ellingsen Aaneland tar over som ny leder for MSLGroup fra 1. april 2017. Aaneland har de siste tre år ledet byråets avdeling for markedskommunikasjon, og har mer enn ti års byråerfaring fra PR- og mediebyråer. 

Rolf Aaneland tar over etter Kjersti Oppen som har ledet byrået i snart fire år.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. I MSLGroup har vi som mål å være våre kunders viktigste strategiske sparringspartner innen kommunikasjon. Under Kjerstis ledelse har vi lagt et godt grunnlag for videre vekst. Hun har lagt ned svært mye tid og energi i byrået, for å bygge det fundamentet vi har nå. Vi har de siste årene bygget opp en tydelig satsing innen kreativ markedskommunikasjon, som supplerer vår tunge politiske kompetanse. Digitale og sosiale medier gitt oss helt nye måter å bygge omdømme, merkevarer og å definere den offentlige agendaen på vegne av våre oppdragsgivere, sier Rolf Ellingsen Aaneland.

MSLGroup, tidligere også kjent som JKL, er et av verdens største PR-byråer og del av kommunikasjonskjeden Publicis Groupe. MSLGroup har kontorer i alle nordiske hovedsteder og arbeider tett sammen om flere nordiske kunder. I Norge samarbeider MSLGroup dessuten med reklamebyrået Kitchen som også er en del av Publicis-familien.

Avtroppende leder Kjersti Oppen er trygg på at selskapet er i de beste hender.

– Jeg har hatt spennende, interessante og lærerike år som leder for MSLGroup i Norge i en tid med store endringer i bransjen.
Jeg er stolt over hva jeg har fått utrettet sammen med mine medarbeidere gjennom snart fire år, og grunnlaget for videre vekst og utvikling er på plass. Timingen for et skifte nå er god, da det faller sammen med andre endringer innenfor Publicis nordiske organisasjon. Etter å ha jobbet tett sammen med Rolf Aaneland i flere år, vet jeg at byrået nå er i de beste hender og får en erfaren, dyktig og ambisiøs leder som vil gi alt for at det skal lykkes fremover, sier Kjersti Oppen.

Nylig tok Alexander Peitersen over som nordisk sjef i MSLGroups eierselskap Publicis Communications.

– Jeg beklager at Kjersti Oppen ønsker å gå videre nå, men er glad for at vi har interne talenter som står klar til å ta over stafettpinnen. Jeg har lært Rolf Aaneland å kjenne som en dyktig strateg med mye kreativitet og teknologisk innsikt. Å påvirke en samfunnsagendaen i dag krever et samspill mellom digitale kanaler og datadrevet kompetanse. Her har vi skapt svært sterke resultater både globalt, nordisk og i Norge, sier Alexander Peitersen, nordisk CEO i Publicis Communications.

 

For ytterligere kommentarer, vennligst kontakt:
Rolf Aaneland, rolf.aaneland@mslgroup.com, +47 93254752

Back to Top